Mai névnap: Emil, Csanád
Tantárgyak
Tantárgyak: A-D
Tantárgyak: E-H
Tantárgyak: I-L
Tantárgyak: M-P
Tantárgyak: Q-T
Tantárgyak: U-Z
-------------------
FÓRUM (VPK)
FÓRUM (BME)

-------------------
Egyéb
-------------------
-------------------
KHT
VPK
Mentorlap
Szakkollégium
Nincs még azonosítód?
Regisztrálj most!
Elfelejtetted jelszavad?

Keress az oldalon!

Regisztráció

A regisztrációhoz szükséged van egy BME-s E-mail címre. Ez lehet tanszéki E-mail cím is. Akinek nincs bme.hu-ra végződő E-mail címe, az a http://accadmin.hszk.bme.hu címen készíthet magának a Neptun kódjával. A regisztrált E-mail címre a http://webmail.hszk.bme.hu címen lehet bejeletkezni. FIGYELEM: csak akkor kezdd meg itt a regisztrációt, ha a webmailon-os oldalon be tudsz jelentkezni! Ezzel lehet ellenőrizni, hogy már él-e a BME-s email címed. A BME-s email címek elkészülési ideje 1-2 óra is lehet, és ha valaki ez előtt próbál regisztrálni, akkor az aktiváló levelet nem fogja megkapni. Részletes leírás itt: http://forum.bmeeok.hu/viewtopic.php?p=50939#50860

A regisztrációkor valós E-mail címet is meg kell adni. A Tanszékek esetében ez a cím megegyezhet a tanszéki BME-s E-mail címükkel. Hallgatók esetében csak nem BME-s E-mail cím lehet.

A regisztráció két lépésből áll: Először a BME-s E-mailt kell érvényesítened az arra kiküldött kóddal. Ezután a "Valós" E-mail címre is küldünk egy kódot, amit szintén érvényesítened kell. Ezután beléphetsz az oldalra. A regisztrációt 24 órán belül le kell zárnod, különben a regisztrációs kísérlet törlôdik. Ha ezután kattintasz az aktiváló linkre, hibaüzenetet kapsz..Ha nem kaptad meg az aktiváló linket, mert rossz, vagy hotmailes címet adtál meg, akkor próbáld meg 24 óra múlva újra a regisztrációt! A regisztrációs levél a spam mappába kerülhet!

hotmail-es E-mailt ne adj meg, mert nem mennek ki az aktiváló kódok. Amennyiben a valós E-mail címedre fél órán belül nem kapod meg az ellenőrző kódot, úgy keresd a spam-nél, de ha ott sincs, akkor ezt jelezd E-mail-ben nekem.

A regisztráció által elfogadod, hogy az oldalt csak rendeltetésszerűen használod. Aki valótlan adatot ad meg, illetve a későbbiekben valótlanra változtatja nevét, nem oktatási célú anyagot tölt fel az oldalra, az kitiltásban részesül, s ezután nem tud újra regisztrálni az oldalra.

Az aktiváló kódok egy napig érvényesek, így ha a valós email címedre nem kaptad volna meg az ellenőrző kódot, egy nap múlva ismét megpróbálhatod a regisztrációt!

A rendszer a későbbi azonosítások során mindig a valós e-mail címedet kezeli, így a jelszóemlékeztetőt is erre a címre küldi ki.

A regisztráció során egyedi jelszót használj az oldalhoz, amit máshol nem használsz. A jelszavakat MD5 egyirányú titkosítással tároljuk, tehát nem visszafejthetők.

A BME-s E-mail címre az aktiváló levél 5-10 perc alatt érkezik meg, de akár órákig is eltarthat.

Vezetékneved:
Keresztneved:
BME-s E-mail címed:
Valós E-mail címed:
Azonosító:
Jelszó:
Jelszó ismét:
Kari kezdésed éve:
Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadtam
 

Készült: 2005.09.28.
A weboldalt készítette:
Gécsek Máté
support@bmeeok.hu
Adatkezelési tájékoztató