Támogasd INGYEN az epseg.info weboldalt

és köszönetképpen ~2000 Ft-ot kapsz. 5 perc az egész.
Ha egyszerűen csak továbblépnél, akkor az oldal legalján bal oldalon találod a tovább gombot (a fekete sáv alatt).

Mi is az epseg.info weboldal?

Köszönöm, hogy immár 14 éve folyamatosan használjátok a bmeeok.hu / epseg.info weboldalt. Talán tudjátok, de az oldal 100%-ban egyéni kezdeményezés, annak üzemeltetését egyszemélyben végzem. Egy éve felmerült, hogy tovább kellene fejleszteni az oldalt, online próbazárthelyiket integrálni az oldalba, illetve tananyagsegítő interaktív programokkal kiegészíteni. Ez sajnos saját erőből már nehezen megvalósítható, külső anyagi ráfordításokkal viszont megoldható.

Curve App

Mi az a Curve App?
Valószínűleg hallgatóként még nem tapasztaltátok, de sajnos a banki költségek -különösen Magyarországon- nagyon magasak. Ezeket a költségeket próbálja lefaragni a Curve.

A dolog lényege:

  • A Curve-től a felhasználók kapnak egy teljesen ingyenes MasterCard kártyát (blue csomag, ne felejtsd el ezt kiválasztani a regisztrációkor).
  • A felhasználók a saját kártyáikat hozzá tudják adni a Curve számlákhoz, meghatározva azt, hogy az adott kártyának mi a pénzneme.
  • Ha fizetsz a Curve kártyával, akkor idegen pénznem esetén a Curve váltja át különösen jó árfolyamon a fizetési összeget, és így terheli meg a kártyádat. (Pl. fizetsz 10 eurot a Curve kártyával, akkor a Curve átváltja ezt forintra, és ezt a forint összeget vonja le a magyar bankkártyádról).
  • Természetesen több kártyát is hozzá tudsz adni a Curve számládhoz, és fizetés után 14 napig utólagosan változtathatod, hogy melyik kártyádról vonja le az összeget, és milyen pénznemben.
  • Havi 200 euroig a készpénzfelvétel is ingyenes, minden milyen pénznemben veszed is fel. Tehát nem kell többet a pénzváltással bajlódni, ha elutazol.
  • +1 Az elso 3 hónapban 3 általad kiválasztott üzletben (Pl. Tesco, Lidl, Aldi, Starbucks, IKEA stb.) 1% visszatérítést kapsz a költéseid után.

Támogatás

Hogy jön ide az Építőmérnöki segédletek oldal és a támogatás?

A Curve nem költ reklámra, ehelyett bevezetett egy ajánlói rendszert, aminek az a lényege, hogy ha ajánló által regisztrálsz, és egyszer használod a Curve kártyád, akkor mind az ajánló, mind a ajánlott kap 5-5 angol fontot (~2000 Ft). Ha tehát szeretnéd támogatni, megköszönni az eddigi munkám, szeretnél egy teljesen ingyenes bankkártyát, akkor töltsd le a Curve: One card for all your accounts Appot, a regisztrációkor add meg a DZA2JPVE ajánlói kódot, és ha megérkezett a kártyád, használd legalább egyszer azt!
App store icon Google play store icon

Köszönöm, hogy végigolvastad az írásom.